Bodnár MÉH Kft.

4600 Kisvárda, Temesvári út 9.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Autóbontás

E-mail Nyomtatás PDF

A BODNÁR MÉH Kft. számára a hatékony környezetvédelem a hatósági előírások maradéktalan betartásán túl a környezeti tényezőket leginkább kímélő, a környezet terhelését minimalizáló technológia alkalmazását jelenti. Cégünk valamennyi munkatársa tudatában van környezetvédelmi célkitűzéseinknek, és azok megvalósításában elkötelezett. A tevékenység környezetre gyakorolt hatását rendszeresen elemezzük, tapasztalatainkat a környezetvédelem rendszerébe beépítjük, és ha szükséges a technológiát a környezetvédelem szempontjából is felülvizsgáljuk. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a veszélyes hulladékok kezelésére, a korszerűsítést, fejlesztést kizárólag az európai Uniós követelmények figyelembevételével valósítjuk meg. Ezzen a tevékenységünkkel reményeink szerint elősegítjük a magyarországi gépjárműpark korszerűsítését, a gépkocsi roncsok környezetbarát feldolgozását.

A BODNÁR MÉH Kft. regisztrált bontó-hulladékkezelő, bontási átvételi igazolást kiadó cég.


2005. január elsejétől csak a külön engedélyel rendelkező bontóhoz lehet a roncs gépkocsikat leadni. Azokat a gépkocsikat vonja ki a forgalomból véglegesen az Okmányiroda, amelyiket olyan bontóba adnak le, aki erről az arra renszeresített nyomtatványon igazolást ad ki.

Cégünk rendelkezik a Közlekedési Felügyelet akkreditációjával, így jogosult a "Bontási Átvételi Igazolás" kiállítására. Engedélyszámunk: B-1065.

 

A roncsautó átadásához szükséges egy NAV engedély, melyhez kötelezően beadandó egy nyomtatvány az alábbiak szerint: