Bodnár MÉH Kft.

4600 Kisvárda, Temesvári út 9.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

ÉAOP-1.1.1/D-12-2013-0032

E-mail Nyomtatás PDF

Kapacitásbővítés

Kapacitásbővítéshez szükséges munkahelyteremtő beruházás a BODNÁR M.É.H. Kft-nél 
Kisvárda, 2013. november 12.


A BODNÁR MÉH Kft. támogatói döntésben részesült a Telephelyfejlesztés című pályázati konstrukcióra benyújtott pályázata során. A „Kapacitásbővítéshez szükséges munkahelyteremtő beruházás” című, ÉAOP-1.1.1/D-12-2013-0032 azonosító számú projekt 60 %-os támogatási intenzitás mellett, 100.000.000 Ft. Európai Uniós támogatásból valósult meg.

A BODNÁR MÉH Kft. 1996. végén alakult, fő tevékenységei az újrahasznosítható hulladékok begyűjtése és előkészítése, az építőanyag kereskedelem és forgalmazás, valamint fuvarozás és földmunkavégzés. A cég székhelye, valamint mindhárom telephelye Kisvárdán található.
A beruházás során a Kft. egyik telephelyén lebontásra került egy régi iroda és egy szociális-raktár épület, melynek helyén egy kétszintes, nettó közel 870 m2 multifunkciós (iroda, raktár, hulladéktároló) épület épült meg. Az épület jövőbeni melegvíz- és fűtés ellátását megújuló energiából kívánják biztosítani. A cég másik telephelyén mindegy 1150 m2 térburkolat készült a papírtároló konténerek elhelyezésére.
A projekt során eszközbeszerzésre is sor kerül: korszerű mérleg vásárlására és telepítésére kerül sor, a papírbálák rakodására speciális kitológémes targonca került beszerzésre.
A projekt fő célja, hogy feloldja a szűk irodai, raktározási, szociális keresztmetszeteket, megfelelő munkahelyi körülményeket teremtve ezzel az ott dolgozóknak. A beruházás megvalósítását követően javul a fémhulladék minősége, a termelékenység, valamint a szolgáltatás minősége. A projekt során a BODNÁR MÉH Kft. munkavállalóinak száma 5 fővel emelkedik, ezzel szemben a működési költségei jelentős mennyiségben csökkennek.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A pályázat megvalósulásának képei itt...